Termeni si Conditii
1. Dreptul de copyright

Toate informatiile existente pe site-ul www.mdc-soft.com sunt detinute de P.F.A. Dragu Costel ori de afiliatii sai.Toate contributiile aduse de utilizatori prin upload pe site-ul www.mdc-soft.com devin proprietatea P.F.A. Dragu Costel. Nici un material downloadat de pe site-ul www.mdc-soft.com nu poate fi publicat pe un alt site si nu poate fi folosit in scopuri comerciale, fara specificarea sursei si acordul P.F.A. Dragu Costel.Nici un alt material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat al P.F.A. Dragu Costel .Copyright P.F.A. Dragu Costel.Toate drepturile sunt rezervate P.F.A. Dragu Costel. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui P.F.A. Dragu Costel sau afiliatii sai.

2. Confidentialitate

www.mdc-soft.com se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site.www.mdc-soft.com nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.mdc-soft.com, cu exceptia cazurilor in care legea o prevede sau in cazul in care avem acordul dumneavoastra in prealabil.

3. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. P.F.A. Dragu Costel nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute la afisarea preturilor pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Confirmarea preturilor va fi facuta la telefon de unul din consultantii nostri.

5. Informatii pentru utilizatori

Ca utilizator aveti urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de contact; Ca utilizator aveti urmatoarele drepturi:
-Explorarea continutului;
-Reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
-Inserarea Ón paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse Ón website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web www.mdc-soft.com);
-Persoana care isi bazeaza deciziile, ac?iunile sau inactiunea sa pe informa?iile con?inute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, www.mdc-soft.com are dreptul sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului www.mdc-soft.com.
Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului www.mdc-soft.com, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca www.mdc-soft.com poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa:dgc@dgc-soft.ro.

6. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, P.F.A. Dragu Costel va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului sau de catre P.F.A. Dragu Costel..Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor..Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti prin e-mail la adresa dgc@dgc-soft.ro "Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si www.mdc-soft.com in privinta utilizarii site-ului www.mdc-soft.com.www.mdc-soft.com isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa dgc@dgc-soft.ro.

7. Politica AntiSpam

* Confidentialitatea datelor private
Administratorul Site-ului nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale ale utilizatorilor, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicatia cu utilizatorul.
* Angajamentul nostru
www.mdc-soft.com este impotriva trimiterii de spam.
* Definitia termenului de spam (conform Mail Abuse Prevention System)
Un mesaj electronic este considerat spam daca:
1) datele si identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si
2) beneficiarul nu a acordat verificabil deliberat, explicit si inca-revocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si
3) transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.
De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal. Pentru orice reclamatie ne puteti contacta la adresa: webmaster@dgc-soft.ro
  • Tel: 0765.21.98.92
  • E-mail: contact@mdc-soft.com
  • Mrk: contact@mdc-soft.com
  • Prg: contact@mdc-soft.com
  • Tehnic: contact@mdc-soft.com